Zbirka Kako Kupiti Stan U Sarajevu Besplatno

Zbirka Kako Kupiti Stan U Sarajevu Besplatno. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.

Cijene Stanova Nisu Pale Za Vrijeme Pandemije Najjeftiniji Se Mogu Kupiti U Zvorniku I Orasju

Najcool Cijene Stanova Nisu Pale Za Vrijeme Pandemije Najjeftiniji Se Mogu Kupiti U Zvorniku I Orasju

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

OsloboÄ'enje Koronavirus I Cijene Nekretnina Gdje Su Najjeftiniji A Gdje Najskuplji Stanovi U Sarajevu

Jedinstven stan u veoma mirnom o... Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Evo Kako Ce Mladi U Sarajevu Moci Jeftino Kupiti Stan Bl N Magazin

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.. Jedinstven stan u veoma mirnom o.

Padaju Cijene Nekretnina U Bih Infomedia Balkan

Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Novogradnja Saraj City Agencija Za Nekretnine Sarajevo

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara.. 2 sobe, 95 m 2, €228.500.

Jos Niste Kupili Stan U Sarajevo Tower U Pozurite Iskoristite Aktuelne Cijene Akta Ba

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara... Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Cijene Stanova Nisu Pale Za Vrijeme Pandemije Najjeftiniji Se Mogu Kupiti U Zvorniku I Orasju

1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Top Nekretnine Racunajte Na Odlicne I Korisne Savjete I Preporuke Nasih Agenata Ako Ste Odlucili Kupiti Stan U Sarajevu Ili O Tome Razmisljate Kontaktirajte Nas Kako Bismo Vas Informisali I

Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 1 sobe, 61 m 2, €87.000... Jedinstven stan u veoma mirnom o.

Najpovoljniji Stanovi U Bih Za Trosoban Stan Samo 30 000 Km

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.

Prodaja Stanova Ilidza

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade... Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Kakvo Je Stanje Na Trzistu Nekretnina U Sarajevu I Istocnom Sarajevu Zgrade Nicu Kupaca Ima

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. 1 sobe, 61 m 2, €87.000.. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

10 Minuta Od Bascarsije Je Li Ovo Stan S Najboljim Pogledom Na Sarajevo

Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Jedinstven stan u veoma mirnom o. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

Najpovoljniji Stanovi U Bih Za Trosoban Stan Samo 30 000 Km

2 sobe, 95 m 2, €228.500.. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Finansiranje Kupovine Stanova U Novogradnji

3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 1 sobe, 61 m 2, €87.000... Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Turska Stanovi U Alanji Antaliji I Istanbulu Ara Nekretnine

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara... 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).. 2 sobe, 95 m 2, €228.500.

Mladi U Sarajevu Ce Povoljnije Stanove Moci Kupiti Na Cetiri Lokacije Sutra Javni Poziv

Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o.

My Space Prodaje Dvosoban Namjesten Stan U Novogradnji Bulevar Stup Sarajevo Youtube

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u... Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Zasto Ne Kupiti Stan U Novogradnji

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Jedinstven stan u veoma mirnom o. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 2 sobe, 95 m 2, €228.500.

Kosevo Archives Area Nekretnine

Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Prodaja Stanova Sarajevo Sant

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade... Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Livno Kvadrat NovoizgraÄ'enih Stanova U Livnu Od 1 500 Do 1 800 Km Relax Portal

1 sobe, 61 m 2, €87.000. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje)... Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.

Top Nekretnine Accueil Facebook

Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Jedinstven stan u veoma mirnom o... 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

Evo Kako Ce Mladi U Sarajevu Moci Jeftino Kupiti Stan Bl N Magazin

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

Pasnjak Zalog Obogacivanje Prodaja Stanova Dijamant Selfhelp365 Com

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

Pasnjak Zalog Obogacivanje Prodaja Stanova Dijamant Selfhelp365 Com

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

Stan Prodaja Sarajevo Centar 45 00 M 169 000 00 Km Rental Ba

Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.

Sarajevo Tower Obavjestavamo Sve Zainteresovane Kupce Da Se U Ponudi U Sarajevo Toweru U Trenutno Nalaze I Stanovi Od 58m2 Do 72m2 Broj Stanova Je Ogranicen Za Sve Informacije I Zakazivanje Termina

Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

Luksuzni Stan

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

Skocile Cijene Stanova Pa Prodaja Drasticno Opala

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade... Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.

Sarajevo Tower Obavjestavamo Sve Zainteresovane Kupce Da Se U Ponudi U Sarajevo Toweru U Trenutno Nalaze I Stanovi Od 58m2 Do 72m2 Broj Stanova Je Ogranicen Za Sve Informacije I Zakazivanje Termina

1 sobe, 61 m 2, €87.000... Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). 1 sobe, 61 m 2, €87.000.. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Stanovi Najskuplji Uz Miljacku Evo Do Koje Ogromne Cifre Se Penje Kvadrat U Sarajevu Crna Hronika Bih

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara... Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Prodaja Stanova Sarajevo

2 sobe, 95 m 2, €228.500. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Saray Residence Novogradnja Nekretnine Stanovi U Sarajevu

Jedinstven stan u veoma mirnom o... Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.

Nekretnine Sarajevo Agencija Za Nekretnine Area Sarajevo

3 sobe, 107 m 2, €205.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje... Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara.

Kupovina Prve Nekretnine U Ks Sve Sto Trebate Znati Capitalia

Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i... Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Pasnjak Zalog Obogacivanje Prodaja Stanova Dijamant Selfhelp365 Com

2 sobe, 95 m 2, €228.500... 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.

Saray Residence Novogradnja Nekretnine Stanovi U Sarajevu

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

Pasnjak Zalog Obogacivanje Prodaja Stanova Dijamant Selfhelp365 Com

1 sobe, 61 m 2, €87.000... Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

Paprene Cijene Stanova I Do 255 000 Km Za 70 Kvadrata

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

10 Minuta Od Bascarsije Je Li Ovo Stan S Najboljim Pogledom Na Sarajevo

Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.

Korona I Cijene Stanova U Bih Sta Se Promijenilo Scenario Ne Mora Biti Tako Crn Bl N Magazin

2 sobe, 95 m 2, €228.500... 2 sobe, 95 m 2, €228.500.. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Komforan Dvosoban Stan Prodaja Istocno Sarajevo Novogradnja

Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Objavljen Oglas Mladi U Sarajevu Ce Stan Od 31 Kvadrat Moci Kupiti Za 31 000 Km Depo Portal

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora... .. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

Prodaja Stan Zmaja Od Bosne Sarajevo Imobilia Ba

Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade.

Prodaje Se Stan U Velesicima Novo Sarajevo شقة

Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje... Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Kupovina Prve Nekretnine U Ks Sve Sto Trebate Znati Capitalia

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Luksuzni Stan

Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

Jos Niste Kupili Stan U Sarajevo Tower U Pozurite Iskoristite Aktuelne Cijene Akta Ba

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). 1 sobe, 61 m 2, €87.000. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Bosmal Cetverosoban 193 M2 Trust Agency

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.. Jedinstven stan u veoma mirnom o.

Bhnekretnine Ba Bh Oglasnik Za Nekretnine

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje... Jedinstven stan u veoma mirnom o.

Prodaja Stanova Sarajevo Sant

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige... Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).

Ks Usvojen Novi Zakon O Nekretninama Dodatni Porez Na Poklone I NaslijeÄ'e Radio Sarajevo

Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Top Nekretnine Racunajte Na Odlicne I Korisne Savjete I Preporuke Nasih Agenata Ako Ste Odlucili Kupiti Stan U Sarajevu Ili O Tome Razmisljate Kontaktirajte Nas Kako Bismo Vas Informisali I

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i... Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Saray Residence Novogradnja Nekretnine Stanovi U Sarajevu

Jedinstven stan u veoma mirnom o. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.

Stan Prodaja Sarajevo Otoka 110 00 M 300 000 00 Km Rental Ba

Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.

Prodaja Gala Trosoban Stan Marijin Dvor Stan Povrsina 92m2

Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje).. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Jedinstven stan u veoma mirnom o. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

Stan Sa Dvije Spavace Sobe Prodaja Novogradnja Istocno Sarajevo

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.).

Vodic Za Kupovinu Stana U Kantonu Sarajevo Kada Niste Prvi Vlasnik Predmetne Nekretnine By Adnan Hidic Medium

Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Sb Istrazila Kako I Ko Iz Bih Kupuje I Moze Kupiti Nekretninu U Turskoj Samo U Nekoliko Koraka Do Stana Od 39 000 Eura Foto Slobodna Bosna

Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.

Sad U New Yorku Prodan Jedan Od Najskupljih Stanova Na Svijetu Radio Sarajevo

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 1 sobe, 61 m 2, €87.000.

Za Cijenu Jednog Stana U Sarajevu Mozete Kupiti Tri U Jajcu Blicnews Online Magazin

Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Jedinstven stan u veoma mirnom o.

Bih Uprkos Teskoj Situaciji Veliki Interes Za Kupovinu Stanova Radio Forum Programm Cosmo Radio Wdr

Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara.. 2 sobe, 95 m 2, €228.500.

Cijene Nekretnina U Sarajevu Svakodnevno Rastu N1

Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige... Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 2 sobe, 95 m 2, €228.500... Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.

Paprene Cijene Stanova I Do 255 000 Km Za 70 Kvadrata

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.

Cijene Stanova U Mostaru I Do 10 Vece Nego U Sarajevu The Prestige

Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 3 sobe, 107 m 2, €205.000... Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Sta Je S Mladima Koji Su Vec Kupili Stan U Ks Ministar Obecao Pomoc I Za Njih N1

Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata... Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Jedinstven stan u veoma mirnom o. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 1 sobe, 61 m 2, €87.000... Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u.

Prodaja Stanova Sarajevo Centar Srbija Nekretnine

Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara... Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata.. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige.

Ks Usvojen Novi Zakon O Nekretninama Dodatni Porez Na Poklone I NaslijeÄ'e Radio Sarajevo

Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Naime, nekretnine se upisuju u zemljišne knjige koje se vode u zemljišno knjižnom odjelu općinskog suda na području gdje se nekretnina nalazi (kuća, stan, zemljište itd.). Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. 3 sobe, 107 m 2, €205.000. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Adaptiran i namješten 1,5 stan u sarajevu (saraj polje) prodaje se potpuno adaptiran i namješten jednoiposoban stan u sarajevu, naselje saraj polje (vojničko polje). Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. 1 sobe, 61 m 2, €87.000.. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

Na Prodaju Dvosoban Stan U Vogosci U Elite Nekretnine Facebook

Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora.. Ako se stan ili kuća nalazi u zenici podatke i istoj ne možete pronaći u zemljišno knjižnom odjelu općinskog u sarajevu, već u istom odjelu općininskog suda u. 1 sobe, 61 m 2, €87.000. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Prodaje se luksuzan i moderan stan koji se nalazi na prvom spratu novoizgrađene stambene zgrade. 3 sobe, 107 m 2, €205.000.

My Space Prodaje Dvosoban Namjesten Stan U Novogradnji Bulevar Stup Sarajevo Youtube

Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i.. 2 sobe, 95 m 2, €228.500. Agencija sant sa ponosom predstavlja i prodaje tek renoviran stan u naselju koševo u ulici patriotske lige. Stan se prostire na 95 kvadratnih metara, a sastoji se od dnevnog boravka kuhinje i. Prodavac izdaje kupcu potvrdu da je ugovorena cijena isplaćena u cjelosti, nakon čega se kod notara potpisuje anex osnovnog ugovora. Prodaje se četverosoban stan na izvrsnoj, centralnoj lokaciji u sarajevu, u ulici obala maka dizdara. Prema informaciji s početka godine, najviše je interesa za stanove na dobrinji i rosuljama, dok za stanove u ilijašu, u kojem postoji deset stambenih jedinica, nema aplikanata... Prodavac i kupac zajedno obilaze nekretninu i sačinjavaju zapisnik o primopredaji nekretnine, a tom prilikom kupac preuzima i ključeve stana, zgrade, poštanskog sandučića i garancije za ugrađene uređaje.

Popular posts from this blog

162+ Led Vanjska Rasvjeta Pevec

Zbirka Compass Namjestaj

Rasvjetna Tijela Banja Luka Svježe